Geplaatst in 2015 van huis naar italie

Op weg naar Italië dag 1

vandaag moest het dan eindelijk gaan gebeuren ,had alle voorbereidingen al meerdere malen gedaan en nu kon ik eindelijk vertrekken vanaf stadion Dordrecht naar Aken  vanwaar ik het eerste stuk over de vennbahn zal rijden   

   De treinreis verliep niet echt vlekkeloos we hadden meer dan een uur vertraging door een ongeluk op het spoor en hierna miste ik ook nog de trein naar Aken  op 2 min na dus ook weer een uur wachten op de volgende eindelijk kwam ik dan in de middag aan op stadion Aken waar ik op de fiets stapte  
Alles ging lekker en ik besloot om door te rijden naar monschau waar ik dan de eerste nacht op de camping zou blijven helaas lette ik niet op en reed ik deze gewoon voorbij dus op naar de volgende in robertville hier op de camping la Belle vallee aangekomen blijkt deze gesloten te zijn door de burgemeester wegens brandgevaar.  

 Terug naar de route eerst even een bakkie koffie in een zaakje waar ik langs kwam hier met wat mensen gesproken en besloten om door te fietsen naar robertville camping la plage en ja hoor deze was wel open dus betaald en mijn tentje gaan opzetten ondertussen is het wel al rond 21.00 uur hierna nog wat soep met brood gegeten en lekker gedoucht

73 km op de teller voor vandaag 

Het is nu 23.00 uur dus bedtijd  

    
   

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s