Geplaatst in 2015 van huis naar italie

Op weg naar Italië dag 2

vandaag optijd opgestaan en rond 9:30 zat ik op de fiets het gps bestand wat ik van internet afgehaald had gaf een route naast de vennbahn aan dus deze maar geprobeerd en ja wel iets mooier maar ook wat steviger wat betreft het klimmen na een uurtje kwam ik weer terug op de vennbahn  

 en heb deze verder gefietst hier ontmoete ik 2 andere fietsers die onderweg naar basel waren en we hebben even samen opgepoetst daar hun geen gps hadden volgde ze mij blindelings dit bleek een grote fout van hun te zijn want na dat we een helling van rond de 10% hadden gedaan bleek dat ik een verkeerde afslag genomen had en via een zijtak weer terug aan het fietsen was hier kwen we achter toen we boven waren, dit koste ons een kleine 10 km extra denk ik eenmaal bij burg reuland  ben ik van de vennbahn gegaan en ging de roete richting Luxemburg  maar eerst nog even omhoog naar lutzkampen  

  

 het einddoel kwam in zicht helaas kreeg ik wat kramp in mijn rechter been en besloot om eerst wat rust te houden met wat rek en strek oefeningen vlak voor Vianden nog even een tentoonstelling bezocht over de water krachtcentralen bij aankomst Vianden is het eerste wat je ziet   

 
 en in Vianden nog wat boodschappen gedaan hierna de camping opgezocht mijn tentje neer gezet eten maken en gedocht ook nog mijn vuile goed gewassen nou da was het weer voor vandaag 

Inclusief omrijden 102 km op de teller  

    
   

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s