Geplaatst in 2015 van huis naar italie

Op weg naar Italië dag 3

vandaag on 6:30 vertrokken bij het eerste pompstation een bakkie koffie gehaald en op weg naar het mullerthal, maar voor we hier zijn wisselen we af en toe van oever dus ook van land dan weer Duitsland en dan weer Luxemburg tot dat we mullerthal in rijden  

   Dit is een erg mooi gebied met rotsen aan bijde zijde en het zit helemaal dicht door de bomen ,als ik na mullerthal en blumenthal weer er uit komt doemen de zendmasten van radio Luxemburg op 
 Vanaf hier begint het ook erg warm te worden en als ik eindelijk in maling aankom zit al op 100 km besluit ik om door te gaan naar de volgende camping.omdat de afstand voor de volgende dag dan wat minder is dus op naar st Hubert maar hier vergis ik me in en over deze 29 km doe ik meer dan 3 uur,en redelijk kapot kom ik op de camping aan na 30 km zonder schaduw in ongeveer 40 graden is niet fijn

Op de camping was het even lastig want het bleek een privé camping te zijn maar na wat gebarentaal toch een plekje gekregen.de beheerderverontschuldigde zich nog dat hij wel kosten moest berekenen.wel 4.50 euro Inc douch en een lekker koud flesje water 

Tentje opgezet effe eten wat ik nog heb en slapen of coma wat je maar wilt op naar morgen 

Dagafstand 129 km

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s