Geplaatst in 2015 van huis naar italie

Op weg naar Italië dag 4

vandaag weer om 6:30 vertrokken de campingbeheerder had voor mij de poort open gelaten.onderweg merkte je goed dat dit het arme deel van Frankrijk was vroeger en nu nog veel verlaten en vervallen huizen en nog erger geen winkels

Ook vandaag weer rond de 40 graden dus om 2 uur een bos opgezocht mijn matje neer gegooid en 2 uur gaan uitrusten

  na het uitrusten weer verder maar ook nu weird het erg moeizaam en merk ik dat de hitte maar ook zeker het weinig eten wat ik nog heb zijn tol gaat eisen maar na 104 km kom ik dan gelukkig weer aan bij een camping in mittersheim deze camping ligt aan een meer dus lekker afkoelen in het water en daar ik onderweg wat winkels gezien heb besluit ik om de volgende dag een rustdag te nemen

  1. Dagafstand 104 km

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s