Geplaatst in 2015 van huis naar italie

Op weg naar Italië dag 6

vandaag weer optijd opgestaan en met goede moed vertrokken 6.15 uur.eerst stukje langs een kanaal en toen meteen richting sarrabourg hiervandaan de route du von gevolgd die langs het kanaal gaat met veel schaduw na de middag kwam ik langs marheim hier zag ik een hele hoop ooyenvaars ook nog een kennel met een hoop beagels kruisden mijn pad tuurlijk moest ik daar even kijken  

 hierna doorgereden naar de camping in molsheim hier lekker uit eten gegaan { Chinees} en nog even naar een feest terrein geweest want ze vierden een bevrijdingsfeest van de Amerikanen dus helaas weer de hele avond lawaai met op het einde rond 1 uur vuurwerk 

Dagtotaal 94 km met 38 graden  

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s