Geplaatst in 2015 van huis naar italie

Op weg naar Italië dag 9

Vandaag om 6.30 uur vertrokken naar basel om route 1 af te ronden    Weer via de douane Zwitserland in om midden in basel deel 2 op te pakken en verder te gaan
  We gaan eerst via het oude gedeelte naar de buitenkant van de stad waar de sportvelden liggen, hier stond ook een zepling klaar om op te stiijgen  eerst moet ik bij basel uit de buurt komen want het eerste gedeelte is voornamelijk industrie en drukke wegen , maar dan komen we aan bij de Rijn en zal ik deze de rest van de dag volgen , je hebt regelmatig een stuwdam liggen deze worden gebruikt om energie op te wekken het uitzicht hier is prachtig
      In heel veel dorpen in Zwitserland zie je deze bakken het water wat uit het pijpje komt komt uit een geslagen put er onder en is gewoon drinkbaar altijd volle bidons
  Na even uitgerust te zijn ga ik weer verder en ga naar de andere oever en kom zo weer in Duitsland hier zal ik verder de rest van de dag de rein route volgen en negeer hiermee een beetje de originele route ,als jee de hele dag langs de Rijn gaat met 30+ dan moet je bijna wel eens een keer stoppen kleren uit en plons lekker opfrissen helaas heb ik weer een scherpe steen dus voet doet auw en er moet een pleister aan te pas komen ,hierna weer verder op naar probleem 2 want als ik verkeerd afsla en ik wil draaien met mijn fiets kom ik niet uit en ga om snel nog naar een tak gegrepen maar die trek ik door mijn handen als gevolg een blaar van 2 cm gelukkig was er ook een beekje en kon ik de boel snel afkoelen . Hierna snel doorgereden naar de camping 

  alles weer gedaan wat daar bij hoort en morgen jaaaaa op naar de watervallen van schaufhaussen  

    
    
 Dagafstand 109 km

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s