Geplaatst in 2015 van huis naar italie

  Naar Italië dag 10 

Al weer dag 10 wat ben ik eigenlijk al lang van huis of moet ik zeggen lang zonder mijn lieve vrouw heimwee nee maar ik mis haar wel 

Vandaag vanaf de camping verder door Duitsland op weg naar de watervallen nog een laatste stukje naar Zwitserland en ja hoor daar zijn ze dan machtig om te zien en te horen  

 na een rondje er om heen gefietst te hebben ga ik weer verder op weg terug naar de route om deze weer te volgen ja wat kan ik zeggen een top dag veel mooie uitzichten over een rivier gezet door een echte veerboot uiteindelijk op een fantastiese camping aangekomen en dan zeg ik niet teveel had eigenlijk nog wel even door willen gaan was echt een topdag dus morgen verder 

   
   
    
 

  1.   

Dagafstand 116 km

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s