Geplaatst in 2015 van huis naar italie

Dag 12+ 13

dit is het dan vandaag om 7 uur gaan rijden het doel het dorp spluger binnen 5 min wist ik dat het zweten zou worden en kreeg meteen het eerste stuk vm 10% voor mijn kiezen deze gaat door de via mala- kloof en is ongeveer 2 km hierna word het iets minder en kom ik langs een stuwmeer 

  Na nog wat stevig klimwerk en veel gezweet kom ik aan in spluger hier de camping opgezocht en mezelf blink verwent met spaghetti en een hoop fruit uit de plaatselijke winkel

Dagafstand 26 km

De volgende dag nr 13 optijd op en nu moet het dan gebeuren op naar de top binnen 5 min wist ik het weer en begon de stijging van 9% van 3.5 km hierna viel het mee want nog maar 6 % voor de volgende 3 maar dan weer 3 km 9% en dan nog als toetje 10% voor de laatste 3km en ja hoor daar id die de top ik heb het gedaan ik ben boven en ja het was erg zwaar maar wat een euroferie na deze ik mag toch zeggen zware prestatie heb veel foto’s maar allemaal op mijn vaste camera dus helaas hier wat ik hier heb  

    
    
  Ja en dan begint de afdaling en die gaat snel en is soms best eng daar de paden erg smal zijn en het verkeer gaat aardig snel voorbij en je moet alle aandacht er bij houden deze heb ik bijna helemaal gefilmd met mijn nvideo camera verder door gereden naar de camping aan de lago du mezzola camping baretto el ranchers waar ze overheerlijke pizza hebben 
Dagafstand 68 km

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s