Geplaatst in 2015 van huis naar italie

Dag 15

vandaag ga ik he Como meer verder rond , ik heb nog 6 dagen dus wat verder te doen van lago du pusiano rij ik naar malgeate om vanaf daar omhoog te gaan naar bellagio vanaf hier kijk je dan uit op bijde zijde van het meer 

   vanaf belagio neem ik de pond naar casenabbia en rijd door naar menaggio nu moet ik eerst een gaan kijken waar ik nu heen wil en besluit naar lugano te rijden en ja dat is weer Zwitserland na wat omzwervingen hier aangekomen en ergens begint er wat te broeden na wat info opgezocht te hebben besluit ik om de velo3 te gaan doen deze route verbind lugano met basel alleen 1 klein dingetje ja we moeten weer een pas over en dit keer de gotthard pass ik weet hier niet veel van maar zal het weldra ontdekken o ja nog een tip van mij vraag een Mtb er. Nooit om de weg  
   bijna een uur met de fiets aan de hand gelopen , nog even boodschappen doen  
 en dan kom ik aan op de camping in bellinzona

Dagafstand 105 km

   
    
 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s