Geplaatst in 2015 van huis naar italie

Dag 17

vandaag lekker optijd vertrokken om de Gorthardpas te gaan bedwingen maar eerst er heen, na 10 km krijgen we een mooie klim eigenlijk ga ik gelijk omhoog met de trein alleen deze moet 2 lussen draaien om hoogte te winnen en ik hoef alleen maar te trappen ik ga weer door een prachtig gebied  

    
   Voor we bij de Gorthardpas komen zien we hem al en begin ik hem iets te knijpe 
 Best wel hoog dus snel maar doorrijden en gewoon beginnen  

    
 af en toe eens achter me kijken of omlaag 

   en bij nood kan ik altijd deze nog gebruiken 
 maar na een wild gevecht en ja hij is echt wel wat zwaarder dan de spluger komen we aan de top 

 hierna begint de afdaling deze gaat snel en hard tot 60 km met naast me een gapende  afgrond maar ook dit doorstaa ik en lekker snel hierna Kom ik in antermat meteen doorrijden om toch wat kilometers nog te maken en op tijd kom ik op de camping aan in altdorf

   
    
   Dagafstand 86 km

Een gedachte over “Dag 17

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s