Geplaatst in 2015 van huis naar italie

Dag 18

vanaf aldorf moet ik om het vierwaldstattersee heen naar luzern een mooie route met erg veel tunnels eenmaal bij gersau moet ik hier de pont naar de overkant nemen om de velo 3 verder te volgen ,na 50 km kom ik in luzern aan ik neem hier even een bakkie en rijd dan door naar sursee de camping waar ik dan aan kom draagt de zelfde naam  

    
   
  nu nog mijn potje koken word vandaag macaroni tentje opgezet en morgen weer verder 

Dagafstand  77 km

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s