Geplaatst in 2016 Spanje Andalusië

Andalusia dag 1

Vandaag gaat het gebeuren en de wekker maakt mij om 05:30 wakker

Eten, aankleden spullen in de auto en hierna mijn zwager Dennis ophalen die mij naar Schiphol brengt

Netjes optijd kom ik op het vliegveld aan gelukkig gaat alles lekker vlot zodat ik binnen 15 min overal doorheen ben en mijn gate kan gaan opzoeken bij mijn gate aangekomen moet ik en mijn al aanwezige lotgenoten naar de andere kant van Schiphol omdat de boel omgegooit word, maar ook dit gaat met voorspoed zodat ik 10 min later het gedrocht mag aanschouwen dat mij en mijn fiets onze lucht doop gaat geven

Al snel kunnen we nu aan boord ik op een stoel aan het raampje en mijn vriend ergens onder in de buik van het vliegtuig

En ja hoor de piloot geeft een stoot gas en met een helse snelheid gaan we over de baan totdat ineens  het lawaai over is en we omhoog schieten oef best wel gaaf dus na dat de piloot nog een extra bochtje trekt kan ik nog even naar Schiphol zwaaien

Ach wat valt er nog te vertellen over de vlucht eigenlijk vrij weinig we gingen snel en we zaten hoogNa een rustige vlucht en een zachte landing die ik zelf niet beter had kunnen doen kwamen we aan in Sevilla waar ik mij fiets weer in ontvangst mocht nemen waarna het opbouwen begon ,

Na alles weer aan mijn maatje vast geschroefd te hebben en mijn tassen ook weer vast gezet kon het fietsen beginnen

Voor vandaag stond er maar een ritje van rond de 20 km in de regen voor de boeg en voor ik het wist kwam ik aan in bij het door mij geboekte hotel bij La algaba

Ingecheckt kamer bekeken en aan de overkant wat gegeten in een barNog effe lekker gebaderd maar ik zal jullie daar de foto’s van besparen

Jaa en morgen morgen gaat het echt gebeuren met waarschijnlijk een hoop regen, morgen op weg richting Cordoba voor vandaag 20 Km op de teller

Een gedachte over “Andalusia dag 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s