Geplaatst in 2016 Spanje Andalusië

Andalusië dag 4

En weer vroeg op Gestaan alles weer opgeruimd en op de fiets gehangen pffff  als ik alles van te voren geweten had was ik misshien wel blijven liggen,maar gelukkig weet een mens niet alles van te voren . Dat kan wel natuurlijk als je het boekje met de route goed leest maar ach das net een tv wie leest daar nu nog de gebruiks aanwijzigingen nog van ja ja tuurlijk iedereen na veel gevloek enz nou met zon route boekje werk dat ook zo

Het begon goed voor ik het wist was ik cordoba uit en moest ik meteen in de bedalen want het ging wat omhoog, en hierna mocht ik weer naar beneden om weer het hele ding opnieuw te doen precies ik mocht weer omhoog , en das echt nie erg maar wel als dit tig keer gaat gebeuren een voordeel ..  De vergezichten zijn prachtig 

En zo kunnen wel even doorgaan echt erg mooi dus van cordoba naar castro del rio en vervolgens naar Doña mencia waar ik na 65 km en 1189 stijgmeters op een terrasje me te goed deed aan 2 bakkies koffie de laatste 24 km waren dan ook het ergste om een idee te geven 

O en de oplettende lezer had natuurlijk al gezien dat da mannetje de verkeerde kant op gaat want ik rijd de route tegendraads ach nee das geen inkopertje

Vanaf nu gaat het dan ook alleen beter we we nee ik ga nu een via verse op voor degene die niet weten wat een via verde is hier een kleine uitleg… Hè rund heb je geen Google ofwel het is een oude trein weg het voordeel hiervan is dat die nooit meer dan 2 % stijgt.

Dus op richting Jean dit is dan nog 77 km en omdat het al 14:00 uur is

Dus de fiets gestart en we gaan er voor maar o wat een mooie beelden moet gewoon een paar keer stoppen om een foto te makenNa 30 km pauze ingelast en een pakje noodels weggewerkt 

Helaas terwijl ik alles aan het opruimen ben voel ik al de eerste spatjes en na 5 min op de fiets is het een wolkbreuk geworden bennen een minuutje ben ik tot op mijn string door en door nat en dot houd ongeveer 30 min aan hierna word het weer droog gelukkig kom ik na 25 km aan in martos waar ik maar weer een hotel neem met alles marmer en wat stieren aan de muur

Na een aardappel tortilla en een cola neem ik een lekker warm bad om over mijn zonden van vandaag na te denken jaa alleen vandaag anders kom ik hier nooit meer weg.Maar morgen eens kijken of ik een camping kan vinden ben al die luxe nu wel eens zat 


Vandaag 120 km op de teller en 1520 stijg meters in totaal

Een gedachte over “Andalusië dag 4

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s