Geplaatst in 2016 Spanje Andalusië

Andalusië dag 7

Vanmorgen opgestaan en het consulaat gebelt,helaas 2 e pinksterdag dus gesloten maar ze wisten me nog wel te vertellen dat ik met een Aangiften van de politie  gewoon met het vliegtuig mee terug kon waarschijnlijk hierna naar de Spaanse politie gegaan voor aangiften  gelukkig wilde de camping beheerster via de telefoon voor mijn tolken waarna dit ook weer gebeurd was en ik Transavia ben gaan bellen

Ook hier werd aangegeven dat ik naar huis kon rijzen dus nog even naar het stadje om boodschappen te doen en verder lekker relaxen

Morgen bel ik voor de zekerheid het consulaat nog even zodat ik geen verassingen krijg en dan hoop ik weer op mijn fiets te stappen

Het mooie stadje


De camping
Vandaag 0 km 😇

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s