Geplaatst in 2016 Spanje Andalusië

Andalusië dag 10

Vandaag was de bedoeling om maar iets van 60 km te maken maar daar komen we later op terug

Rond 10 uur gestart en al snel mag ik het dal uit stijgen ik zit op ongeveer 800 meter en moet naar 1100 na wat klimmen hier aangekomen is het terug naar 800 meter naar het plaatsje zafattara erg leuk plaatsje was het niet zo dat dit in een dal ligt en ik om hier uit te komen weer moet klimmen naar 1200 meter dit gaar door prachtig mooi ruig gebied


En zo hobbelen we maar verder tot vlak voor alfarnate hier langs de weg staar bar restaurant en museum bandittos

Hier neem ik een cola en een bakje soep om daarna snel verder te gaan naar de camping die 2 km verder op zou moeten liggen dus hub daar ga ik maar eerst nog even voorrang verlenen aan onze trouwe 4 voeters

Bij de camping aangekomen is er niks nada enz ofwel hij bestaat al een aantal jaren niet meer

Wat nu ja we gaan verder want ik wil naar een camping of hostel dus op naar de splitsing bij colmenar dit gaat voornamelijk naar beneden dus dat word een simpele klus

Op de splitsing aangekomen moest de keus gemaakt worden naar colmenar of toch voor de camping gaan maar dan is het nog 39 km of 25 als ik de gewaagde doorsteek doe


Het was ondertussen wel al 18:00 maar wie mij kent weet dat ik niet voor het makkelijke ga dus op naar de camping eerst goed en stevig omhoog en hierna lekker snel naar beneden tot aan het pad en ja we doen het gewoon maar 12% maak er maar rustig 13 tot 14 van heb een aantal keer echt moeten afstappen omdat het te zwaar werd en omdat mijn banden weggleden op het grind

De afdaling was nog veel erger en ben dan ook 2 maal bijna op mijn snufferd gegaan maar naar dit allemaal overleeft te hebben had ik nog een mooie snelle afdaling naar de camping hier mijn tentje opgezet en in de cantine een bord macroni met een radler besteld

Nog even douchen en naar bed

Vandaag 98 km

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s