Geplaatst in 2016 Spanje Andalusië

Andalusië dag 11

Vandaag weer optijd uit de veren tentje opgeruimd en weg wezen naar het volgende plaatsje antequera voor koffie en wat boodschappen vandaag word het niet zo ver ik ga voor de 2e camping om morgen meteen naar ronda te kunnen gaan

Het was een erg mooie trip met wat klimmen maar vooral met afdalen wat mij toch wat beter afgaat zeker het laatste stuk was prachtig alles ging lekker en om 4 uur was ik op de camping aan een meer dus eindelijk lekker gezwommen vandaag morgen hoop ik wat foto’s er bij te zetten want heb geen WiFi hier


Vandaag 60 km

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s