Geplaatst in 2016 Spanje Andalusië

Andalusië dag 12 

Vandaag is het de dag waar ik het meest naar uit keek deze reis.want vandaag ga ik naar ronda

Ik sta optijd op om mijn bestelde brood op te halen bij de camping winkel en om meteen daar een bakkie te doen dus smal alles inpakken en naar de winkel toe

Tuurlijk is er nog niemand maar na 15 min komt er dan toch een dame die de boel open gooit maar geen brood heeft wat dat moet ze eerst nog bakken maar goed na 2 bakkies heb ik mijn stokkie welk ik onder de snelbinder steek en begint de reis

Van af ardales gaat het eerst over 3 km met 5.5% omhoog en na wat op en neer gaan kom ik dan na 15 km in el burgo aan onderweg eet ik mijn stokkie op terweil de geiten onder mij ook los gelaten worden

In el burgo drink ik even wat op een terasje om mij zelf moed in te spreken voor het laatste trajectkaart en dit is eerst 8% over 10 km en dan 6% over 5 km maar dan ben ik dan ook boven

Hierna gaat het alleen nog maar bergafwaarts en ik kan het niet genoeg aangeven maar daar ben ik erg goed in

En dan na 59 km kom ik in ronda aan eigenlijk valt het me een beetje tegen op het moment dat ik binnen kom maar als ik dan bij het centrum aan kom schijnt er een groot feest te zijn ronda romantique ook kom ik hier de 2 fietsers tegen die met mij in het vliegtuig zaten op de heenweg dus nog even een praatje gemaakt en op naar de camping

Meteen mijn tentje opgezet en de was gedaan en hierna naar het stadje om mee te feesten

Na wat gedronken en gegeten te hebben ben ik rond 23 uur weer terug gegaan en heb mijn bed op gezocht

Vandaag 59 km

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s