Geplaatst in 2017 pelgrimstocht naar santiago

Naar Santiago dag 14

Vandaag vertrokken uit Santiago om 10:42 kwam de trein en bracht me naar vito een Spaans plaatsje aan de kust

Na een goed uur kwam ik er aan

Meteen maar op de fiets gaan zitten en wegwezen uit deze overvolle stad met een erg druk stukje verkeer de roete ging meteen de stad uit naar de kust daar ik de gehele kust lijn wil volgen tot aan porto ( Portugal)

Ik had thuis wel een route gedouwnloud voor mijn gps om als lijdraad te gebruiken maar deze loopt vaak weg van de kust zodat ik hem dus echt alleen als lijdraad gebruik maar zelf zoveel mogelijk mijn eigen weg zoek

De kust is mooi heel mooi 

Maar ook de André gedeeltes waar ik langs kom zijm prachtig

Onderweg ook nog een nieuw soort vakantie camper tegen gekomen

Maar heb toch maar besloten om het bij mijn fiets te houden

Na 40 klm kwam ik een camping tegen dus ik dacht laat ik eens kijken of ik hier mijn tent neer kan zetten heb dat ding toch niet voor niks mee gesleept en wat denk je zegt de campingbaas ja maar we hebben ook een albueque dus ik lig weer gewoon in een bed

Op de camping nog wat gespeeld met mijn mini dromen 

Nog wat gedronken en iets te eten gemaakt

En natuurlijk van de ondergaande zon genoten (was hier nog (18graden)

Dus welterusten en morgen weer meer fiets avonturen vanuit Portugal

Vandaag ongeveer 40 klm op het zadel gezeten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s