Geplaatst in 2017 pelgrimstocht naar santiago

Naar Santiago dag 18

Nou daar gaat die dan de laatste dag

Had met Karin mijn liefje afgesproken dat ze me om 7 uur zou bellen voor de zekerheid en dat heeft ze ook gedaan tenminste Nederlandse tijd in Portugal was het ย pad 6 uur

Na dat ik opgestaan was even lekker een douche genomen en koffie met een broodje gaan nuttigen in de plaatselijke bar hierna na de hostel mijn spullen op de fiets en op weg naar het vliegveld ach hier aangekomen fiets uit elkaar inpakken uurtje wachten inchecken en weer 2 uurtjes wachten en dan aan boord maaasr helaas bij de landing was ons toestel geraakt door de bliksem dus kwam er een volledige check van het vliegtuig en deze duuurde 2 uur

Na de vertraging konden we dan eindelijk aan boord en vertrokken naar Amsterdamย 

Aangekomen op Schiphol mijn fiets weer in elkaar gezet nog een bakkie gedaan en een broodje Hema worst achter mijn kiezen gestopt en vervolgens snel de trein naar Dordrecht genomen waar ik nu inzitten

Rond 22:00 zal ik weer voet in huis zetten
Dit is dan weer het einde van deze reis maar niet getruurd want in juni begint de volgende weer dan gaat de reis voor 3 weken naar IJsland met natuurlijk mijn trouwe fiets maar hier over later meer

Iedereen bedankt voor de intresse

๐Ÿ–๐Ÿ‘‹๐Ÿ–๐Ÿ‘‹๐Ÿ–๐Ÿ‘‹๐Ÿ–๐Ÿ‘‹๐Ÿ–๐Ÿ‘‹๐Ÿ–๐Ÿ‘‹๐Ÿ–

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s