Geplaatst in 2017 ijsland

IJsland dag 2 

Na lekker geslapen te hebben ofwel paar keer wakker en denken O het is licht zal wel tijd zijn en op je doom zien dat het pas 0300 is ja dat is IJsland hier word het niet donker

Dus opgestaan wat gegeten boel ingepakt en rond 11 uur vertrokken

Van grindavik de kust gevolgd op weg naar porlakshofn

Onderweg is het terein over het algemeen rotsig en kaal beetje maanlandschap hier en daar afgewisseld met paarse bloemen

Dan kom ik een bordje tegen 

Ik de laat ik eens gaan kijken wat hier te zien is dus ik afgeslagen waar alleen 4×4 wagens kunnen komen en natuurlijk fietsen na 1.5 klm kom ik bij de rotsen en zie hier een hoop kak meeuwen op zitten


Hierna weer verder gegaan  ook begon het weer eens te regenen

Onderweg nog een fietser tegen gekomen waar ik nog wat mee grabbelt heb en toen verder tot ik na 75 klm aankwam in porlakshofen hier meteen een winkel met eten opgezocht maar toen ik daar kwam ging die net dicht maar met wat gesmeek enz toch nog snel een brood en een pak kaas mee gekregen hierna naar de camping maar dat vond ik niks dus door fietsen naar selfoss hier aangekomen plekje opgezocht nog wat boodschappen gedaan jaaa pannenkoeken gebakken en douchen en naar bed het is nu 23:30 en net zo licht als overdag en oja het regent


O zo ziet een gevangenis in IJsland er uit😂

Welterusten

100 klm weggereden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s