Geplaatst in 2017 ijsland

Dag 6 en 7 

Zo nog even wat van gisteren afmaken de camping waar ik zat had een paar heetwaterbronnen waarmee een hottup gevuld werd


Hier lag ik dus vrij snel in na dat ik mijn tentje opgezet had hierna eten en naar bed

Om 5 uur smorgens werd ik wakker en ik dacht ach wat nu ik hier toch ben dus 5 min later lag ik weer in de hottup tot 6 uur waarna ik weer mijn bed in gegaan ben

Opgestaan en rond 1300 uur gaan fietsen 

Op naar blonduos met zo was de bedoeling ergens tussendoor wild kamperen maar het liep anders eers wat foto’s van onderweg


Het liep lekker dus besloot ik door te rijden en na 80 klm een plekje te zoeken maar helaas vlak voor de 80 maakte ik een foute afslag en kwam ik op de ringweg uit die ik toen wel uit moest rijden onderweg veel regen en modder maar ach om 00:30 kwam ik na 120 klm gereden te hebben op de camping aan snel alles  opzetten en slapen

Vandaag besloten om een rustdag te nemen en vanavond de bus te pakken naar de volgende camping want volgens de app zijn er weer wat wegen vrij gegeven en kan ik de beroemdste trail in IJsland gaan doen op de f26 Google maar eens deze heeft 26 rivieren crossings en die hebben geen brug

Nou dat was die wel weer nu boodschappen gaan doen want de aankomende 6 dagen kom ik niks tegen 🚲🚲😅

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s