Geplaatst in 2017 ijsland

IJsland dag 8

Na gisteren met de bus naar akureyri te zijn gereden wat natuurlijk ook niet vanzelf ging maar in het kort had ik gekeken hoe laat hij zou komen en dat was om 18:30 en hij kwam ook was het niet dat deze precies de andere kant op ging en ik de bus van 22:45 moest hebben na lang wachten kon wel binnen zitten kwam deze en 2.5 uur later kon ik mijn tentje weer op gaan zetten

Vandaag was weer een heel ander verhaal rond 1 uur vertrokken naar godafoss dit is een waterval en ligt op de roete naar weg f26 maar dan moet er wel geklommen worden 

Alleen jammer dat mijn tassen overvol zaten met boodschappen en dat moet ook allemaal naar boven uiteindelijk boven aangekomen mij rot geschrokken want ik altijd maar denken dat die op de noordpool woonden maar nee hoor gewoon in IJsland 

Hierna met een zoef naar beneden

Nog wat foto’s van onderweg

Na veel regen en kou eindelijk aangekomen op de camping naast de waterval

Om 21:00 begon ineens de zon te schijnen dus snel mijn natte spullen uit gehangen en toen een blik witte bonen in tomatensaus opgewarmd

Nog effe douchen en naar bed morgen weer meer en als ik moet zeggen wat voor dag het vandaag was zegt het volgende plaatje genoeg doeiiiiiiio

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s