Geplaatst in 2017 ijsland

Dag 12-13-14

Vandaag weer verder het eerste wat ik tegenkom is

Hiermee houden ze de weg begaanbaar tenminste dat weg in proberenword ook  ze alleen is de voorasafgebroken en doet die dus niks meer

De weg word ook erg slecht zak veel weg in het zand of grind en moet dan lopen totdat de ondergrond beter word

Ik fiets nog even door en neem de afslag naar de 208 deze weg gaat landmannaugar in dit is een beschermt reservaat met veel kraters en lavavelden

Ik mag hier niet wild kamperen dus moet door naar de camping deze is om 21:30 nog 35 klm ver dus nog even doorbijten

Dan kom ik olga tegen op 25 klm voor de camping 

Olga komt uit Duitsland en fietst hier al 4 weken rond en is opweg naar de zelfde camping dus we fietsen samen op en kletsen en vloeken wat als we weer moeten duwen


Hier op de camping gaan staan

We komen laat aan dus tentje op zetten nog wat eten en ja hoor hier is ook een hottup

Hierna naar bed en morgen zie ik wel of ik nog een nacht blijf of weer verder ga

Dag 13 

Vandaag ga ik toch verder vond de camping wat te druk dus alles inpakken Olga gedag zeggen en verder maaaaar

Helaas de weg die ik wil nemen naar hella is afgesloten dus ga ik via een andere die 10 klm verder licht dat moet wel lukken denk ik en ja hoor in het begin prima maar na 10 klm lijkt het wel een woestijn te worden iedergeval de bodem dus dat word lopen na 35 klm kom ik op een splitsing waar ook een Joling hut staat met beheerder en al hij geeft mij aanwijzingen hoe verder te gaan en na 8 klm sta ik weer op een harde wegp

Het laatste stuk rijd ik door de bloemenvelden

Nu weer terug O de f26 alleen vanaf hier is hij verhard

Het is ondertussen 21:00 uur en hella is nog 51 klm dus dat haal ik niet meer maar een stukje verder ongeveer 8 klmis een camping dus daar ben ik zo op zo”n weg en er is ook bijna geen wind dus vol gas op naar hellar iets voor tien kom ik hier aan en nee je wilt het niet weten wat hebben ze hoer voor een vermoeide en ja zat er een beetje doorheen maar dit maakte alles weer goed


Tentje opzetten en morgen naar hella

Dag 14

Vandaag lijkt het makelijk te worden slaap uit en ruim de boel op en ga rond 11 uur fietsen

Hella is ongeveer 45 klm dusdit zou geen. Probleem mogen wezen helaas na een half uur draait het weer voledig om regen en enorm veel tegenwind moet voledig terug schakelen en met 6 tot 7 klm per uur  gaan ik verder en hella is ineens best ver weg

In de middag kom ik dan toch aan in hella snel de boel opgezet en boodschappen gedaan eindelijk weer wat anders dan droogvoer

Ook allemaal lekkere dingen gehaald pinda’s chips chocolade enz

Hierna wat gekletst met andere en rond middernacht mijn tent op gezocht en morgen ik weet het nog niet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s