Geplaatst in 2017 ijsland

IJsland dag 21 

Na dat ik opgestaan ben en wat gegeten heb eerst het dorpje ingereden om de boel te bekijken hierna weer terug naar mijn tent om wat te lezen rond 13:00 uur begonnen met het afbreken van mijn slaapvertrek en op mijn gemak een aanvang gemaakt met mijn laatste rit op IJsland

Had besloten om naar het vliegveld te rijden en dan een rondje er omheen te maken daar komen ze weer de foto’s


Rond 22:30 kwam ik weer bij het vliegveld aan en daar ik altijd bang ben dat ik me verslaap heb ik de boel ingepakt en om 00:00 mocht ik door de douane waarna ik nog tot 07:50 moet wachten want dan vlieg ik weer dat is dus over 25 min dus ik zou zeggen

Allemaal bedankt voor het mee lezen en tot de volgende reis

Ps. Iemand misschien opgemerkt dat er niks is misgegaan 😝🖐🖐🖐🖐🖐

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s