Geplaatst in 2018 highland trail 550 schotland

Schotland dag 3

Jaaaa ik dacht dat het niet meer erger kon maar helaas dat kon dus wel

Het eerste stuk gaat door het bos niks verkeerd aan een beetje op en neer maar niks geks

Tot ik door een hek het bos uit kom ja hier begint de ellende

Eerst een paar kilometer langs een meer zo drassig hier was echt niet te fietsen Amber te lopen

En daar was die dan ben adler body hier even uitgerust tent opgezet om te laten drogen en wat water gekookt voor thee met wat te eten en genoten van de omgeving

Na een uurtje weer vertrokken en mij weg verder gezocht over een erg smal pad speciaal voor deer hunters dit pad zat vol gaten om het water door te laten en na een paar km ging hij omhoog de bergen in pff dit was niet te rijden 18% stijging een pad van 40 cm breed met gaten en keien en aan de linkerzijde een afgrond van tig meter dus ja weer lopen

Eindelijk boven aan gekomen kan ik vol gas naar beneden ja met 24% daling en een afgrond naast je ga je toch weer lopen gelukkig wa dit maar een paar meter en dus op de fiets voor een mooie afdaling langs een rivier

Hierna kom ik weer bij een body en rust hier ook weer uit waarna ik verder kan over een redelijke weg die natuurlijk snel overgaat in iets wat ooit een pad is geweest maar nu overgroeid en op veel plekken lijkt op drijfzand hierna kom ik op een oude brug

Nu word de weg beter en kan ik door rijden dit doe ik nog een tijdje en als ik weer een stuk bos uit wil werkt de poort niet echt mee

Dus fiets overeind op het achterwiel en ja ik kan er door nog een klein stukje en dan mijn tent weer ergens neer zetten wel leuk want het laatste stuk stikt het van de herten

Het was weer erg zwaar maar wat was het weer mooi

Nu snel slapen en morgen zien we wel weer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s