Geplaatst in 2018 highland trail 550 schotland

Schotland dag 13

Op tijd opgestaan en op mijn gemak de boel ingepakt

Even ontbijten en ik ga alweer er vandoor na ongeveer 20 min wil ik mijn zonnenbril op zetten en dan denk ik had ik die niet op het randje neer gelegd bij de wc dus omkeren naar de camping en ja hij ligt er nog

Dus opnieuw vertrokken het mooie is dat de mist die er was nu ook wegtrekt hierdoor kan ik de brug nog beter zien

En verder ga ik vooral over kleine binnen weggetjes

Ook kom ik nog een vreemd mannetje tegen met een grote fluit en opgeblazen zak

Deze man moet wel erg geëmancipeerd zijn want hij droeg ook nog een rokje

Hierna rijd ik door en kom nog over een mooi groot landgoed

Nog even doorrijden

En ik kom aan in Elgin waar ik op een camping kom waar vanaf dit jaar geen tenten meer welkom zijn maar alleen caravans en mobile homes helaas zie je in Schotland wel dat hier het meest om draaid maar goed gelukkig was de eigenares in een goede bui en mocht ik blijven helemaal. Mooi was dat toen ik wilden betalen ze zij we doen geen tenten dus was het gratis😀

Nog even boodschappen gedaan en dan eten en relaxen .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s