Geplaatst in 2019 jutlandroute

Denemarken dag 8

Vandaag de boel ingepakt en legoland vaarwel gezwaaid ,maar niet voordat ik nog even zo’n uitgebreid ontbijt naar binnen gewerkt heb

Vrij laat vertrokken en om terug op de route te komen een bospad genomen en wat was ik daar blij om

Het was gewoon geweldig de natuur enz

Hierna weer op de route gekomen en besloten om een omweg te maken naar de ribbe waar een Viking museum zou zijn wat erg leuk is” zeggen ze” degene die mij kenne weten dat ik niet echt een museum mens ben maar goed ik ga er een aanzienlijk stuk voor omrijden dus we zullen zien

Onderweg kom ik nog een Viking graf tegen

Dan kom ik bij de ribbe wat een leuk plaatsje is en al snel is het museum gevonden

Wat een ….. dit is niet wat ik hoopte dat het zou zijn dus binnen een uurtje had ik het wel gezien en sloten ze trouwens al dus moest ik er uit

Besloten om nog iets verder te gaan fietsen en net buiten ribbe kom ik dus een heel groot Viking openlucht museum tegen ja dat zullen ze wel bedoeld hebben helaas maar nu ga ik verder,vandaag veel over gravel moeten rijden maar dat heb je hier in Denemarken wel meer

Uiteindelijk vind ik een camping waar ik rond 20:30 aankom snel de boel neer gezet en omdat ik geen zin had om echt te koken een blikje worstjes warm gemaakt met brood

Nou dat was die weer en morgen ga ik een andere taal spreken denk ik.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s